29 augustus speelt Frimout met special guests in CC Zwaneberg

Als sluitstuk van hun zomertour gaan we dit jaar een uniek ‘Eenzame Reiziger’ concert spelen in CC Zwaneberg in Heist-op-den-Berg. Voor die gelegenheid krijgen we versterking van het gerenommeerde strijkkwartet Nome d’Arte.

Tijdens het concert brengen we onze allermooiste songs. Het wordt een avond vol (h)eerlijke popmuziek van eigen bodem.

Op 29 augustus in CC Zwaneberg zullen ook enkele fantastische special guests hun opwachting maken. Onze producer Steve Willaert zal CAPPAERT begeleiden.

Annelies en Sarah Cappaert doen net als wij al jarenlang beroep op de producer -en arrangeurskunsten van Steve . Hun sfeervolle, gelaagde songs vallen niet in een hokje onder te brengen. Maar het etiket ‘klasse’ mag er zonder blozen opgekleefd worden.

Frontman Stef Willems: “Onze producer Steve Willaert is één van de strafste arrangeurs in ons land, zeker als het gaat om muziekpartijen voor strijkers. Het was al lang een droom om zijn arrangementen met een echt strijkkwartet tot leven te brengen. We hebben in het verleden trouwens al vaker met gastmuzikanten gewerkt. Het leek me wel een goede match om voor de gelegenheid CAPPAERT ook een mini-concert te laten brengen. Annelies is een ontzettend gedreven songwriter die ik erg bewonder en die ook al jarenlang met onze producer Steve samenwerkt. De samenzang met haar zus zorgt altijd voor kippenvel. Ik ben er zeker van dat we de mensen een beklijvende muzikale avond zullen bezorgen.’

Tickets zijn nu te koop via:

https://www.zwaneberg.be/e1939/frimout

Onze eerste shows in 18 maanden…

De kop is eraf, na 18 maanden konden we nog eens voor publiek spelen. Vrijdag stonden we in Sterrebeek en zaterdag in Roosdaal. Het deed ongelofelijk veel deugd om nog eens de gitaren uit te laden en volle gas te spelen. Bedankt iedereen voor het enthousiasme om ons te ontvangen!

Read More News

In 2012 begint de Nederlandstalige band Frimout aan hun missie: met eigen Nederlandstalige popmuziek de Vlaamse muziekwereld veroveren.

Hun swingende popsongs en bloedmooie persoonlijke ballades worden warm onthaald door de radio’s. 16 zelfgeschreven songs van Frimout schoppen het tot in de playlist van Radio2, de grootste radiozender van Vlaanderen. De liefdessong ‘Ninett’ uit 2014 is intussen uitgegroeid tot een instant klassieker. Maar ook de singles ‘Sterren Zien’ en ‘Toffer dan tof ‘ worden grijsgedraaid. In de zomer van 2019 kampeert zomersingle ‘Copacabana’ wekenlang in de top van de Vlaamse Top 50. Topproducer Steve Willaert (oa Natalia en Will Tura) zet in de studio volop zijn schouders mee onder de band.

Na een pauze van 1,5 jaar slaat Frimout begin 2021 een nieuwe richting uit. ‘Eenzame Reiziger’, een samenwerking met de Amerikaanse gitarist El Javi, laat in april 2021 een nieuw geluid horen.

Frimout is daarnaast vooral een uitstekende 6-koppige liveband die het publiek keer op keer op sleeptouw neemt. Meer dan 150 stomende optredens in de voorbije 8 jaar in alle uithoeken van Vlaanderen en Nederland bezorgen de band een live-reputatie om ‘u’ tegen te zeggen.

Zo staan ze onder andere op een volgepakte Oude Markt van Leuven, twee keer op de Gentse Feesten en spelen ze 15 concerten voor de Engie Parkies. In 2018 en 2019 touren ze langs de culturele centra met hun voorstelling ‘Flits me terug naar de jaren ’80’.

Met hun frisse herkenbare popmuziek weten ze hun publiek telkens een geweldige avond te bezorgen. Zanger Stef Willems vindt pas rust als de ambiance op én voor het podium zijn kookpunt bereikt.

07 Aug 2021 Frimout 'Komt naar je toe': akoestisch in trio Stevoort Live a life Live a life Buy ticket
12 Aug 2021 Frimout 'Komt naar je toe' zomertour 2021 Oostende Paulusfeesten Oostende Paulusfeesten Oostende Buy ticket
20 Aug 2021 Frimout 'Komt naar je toe' zomertour 2021 Vlimmeren Worstenfeesten Worstenfeesten Buy ticket - 25 euro
26 Aug 2021 Frimout 'Komt naar je toe' zomertour 2021 Herentals Buitenplein CC Schaliken Buitenplein CC Schaliken Buy ticket
28 Aug 2021 Frimout 'Komt naar je toe' zomertour 2021 Tremelo Raadshuisrock Raadshuisrock
29 Aug 2021 Frimout- Theateroptreden: 'Eenzame Reiziger' met strijkers en special guest Cappaert+ Steve Willaert Heist-op-den-Berg CC Zwaneberg CC Zwaneberg Buy ticket - 16 euro
19 Feb 2022 10 jaar Frimout Oud-Turnhout Oc De Djoelen- Flits me terug naar de jaren '80 Oc De Djoelen- Flits me terug naar de jaren '80 Buy ticket - 14 euro
12 Mar 2022 10 jaar Frimout' met strijkkwartet Nome d'Arte Leopoldsburg Cc Leopoldsburg Cc Leopoldsburg Buy ticket - 19 euro

Reviews over Frimout

Keys and Chords.com

‘Frimout zal in het Nederlandstalig popsegment zeker nog potten breken. Daarvoor staan hun eigen nummers zonder meer garant.’

Musiczine

Van aanstekelijke songs gaat Frimout zonder moeite over naar songs die je hart diep raken. Bovendien bestaat de band uit top muzikanten en een frontman die dus niet los laat tot iedereen zingt, danst en vooral geniet tot de toppen van de tenen.’

Info optredens

Prijs 2021:  De prijs voor een optreden van Frimout bedraagt 1895 euro (+BTW).

We komen daarvoor met hart en ziel het allerbeste van onszelf geven. De duur van het optreden valt overeen te komen.

De geluidsinstallatie is niet inclusief, wel twee geluidstechniekers. Onze technische fiche is op verzoek te verkrijgen.

Voor andere aanvragen (vb trouwmissen, privé-feesten, akoestische sessies of bedrijfsfeesten) maken we graag een offerte op maat.

Voor meer info bel +32 497 80 26 15  of stuur een mail naar infofrimout@gmail.com