Frimout maakt een plaat

Gisteren zijn we bij Rockstar Recordings in Niel begonnen aan de opnames van nieuwe nummers. Zoals steeds onder de deskundige leiding van onze producer Steve Willaert en met de hulp van vakman Peter Bulkens achter de knoppen. Op het resultaat is het nog even wachten. Via onze Instagram en Facebook kan je de vooruitgang volgen.

Te gast bij de Radio2 eregalerij

Donderdag waren onze zanger Stef en gitarist Dave aanwezig op de Radio 2 Eregalerij in het Casino van Oostende. Er werden verschillende topartiesten en songschrijvers gehuldigd zoals Axelle Red, tekstschrijfster Mary Boduin en Stefaan Fernande. Deze man, met hits zoals Scars van Stan Van Samang, Porselein van Yasmine en Nobelprijs van Clouseau op zijn naam, schreef samen met zanger Stef ook het Frimoutnummer Onverzadigbaar.  Dit is al jarenlang een vaste klant in de setlist op een Frimout-optreden.

Live clip ‘Flits me terug’

Onze nieuwe single ‘Flits me terug’ is al enkele weken uit. We gaan deze keer geen volledige nieuwe videoclip maken, maar laten wel een live-versie op jullie los. Van vorig jaar tijdens ons verjaardagsconcert in cc Leopoldsburg.

De Mia’s!

We waren niet genomineerd dit jaar, maar onze zanger Stef was wel aanwezig op de Mia’s, het grootste feest uit de muzieksector.

Flits me terug nieuwe single!

Na een korte winterslaap schieten we 2018 op gang met onze nieuwe dansbare single ‘Flits me terug’. Heerlijke synthklanken, drumcomputers en sequencers knipogen naar het herkenbare geluid van vele grote hits uit de jaren ’80.

Het nostalgische verhaal flitst je onmiddellijk terug naar de periode waarin de Berlijnse Muur, weelderige nektapijten en The Bangles bijna dagelijks voorpaginanieuws waren.

Onze frontman Stef Willems schreef het nummer samen met Pieter Schrevens (oa Mirranda, Five Days). De productie was zoals steeds in handen van Steve Willaert.

De single is te koop via https://itunes.apple.com/be/album/flits-me-terug-single/1333424437

 

Afscheid in schoonheid van 2017 met 2 kerstshows

Afgelopen weekend waren we 2x te gast tijdens grote kerstshows. Op vrijdag speelden we in een uitverkochte Sint-Romboutskathedraal van Mechelen samen met Jan Hautekiet en Patrick Riguelle. Dat evenement werd georganiseerd door Foundation Mechelen. Zaterdag was zanger Stef twee maal  aan de slag tijdens de Kampse Kerstshow in CC Leopoldsburg (2x nagenoeg uitverkocht). Opbrengst daarvan ging naar Opening Doors. Ze brachten samen met Stef het nummer ‘Sterren Zien’.

Copyright Foto’s Eddy Verschueren (Mechelen op Zijn Best) en Foto in de box (voor foto van de Kampse kerstshow)