Dank je wel Hololool!

De Hololoolfeesten in Zonhoven was ons laatste optreden met heel de band voor 2017! Het was een bijzonder sfeerrijke en goed georganiseerd festival. Bedankt aan al die bekende gezichten om weer trouw voor ons podium te verschijnen en tot binnenkort!

Agenda voor het najaar online!

Er staan de komende maanden nog wat leuke dingen in de agenda, dit is een kort lijstje

– 1 november: Stef solo op Reveil in Oud-Heverlee op het kerkhof aan Bierbeekpleindreef, 3050 Oud-Heverlee, België: 17u
– 10 november:  full band op de Hololoolfeesten in Zonhoven om 22u (met oa Duplicate en Fred and The Medicine Men op de affiche)
– 22 december: Benefiet in Sint-Romboutskathedraal in Mechelen, gastoptreden Stef en Elien, met een hoop toppers zoals Isolde Lasoen, Patrick Riguelle en Jan Hautekiet. (zie affiche), tickets 35 euro via http://www.foundationmechelen.be/
– 23 december: Kampse Kerstshow CC Leopoldsburg: tickets 15 euro, gastoptreden Stef samen met Opening Doors. Nog tal van andere Kampse artiesten zijn present. Tickets via https://www.ccleopoldsburg.be/kampse-kerstshow-2

Mooie meisjes duikt Vlaamse Ultratop binnen

Het is een beetje een trage groeier precies die Mooie Meisjes. Maar na twee maanden is hij de laatste twee weken opeens de Vlaamse Ultratop binnengekomen. Deze week stijgt hij zelf 8 plaatsen. Hoe slechter het weer, hoe groter de hunker naar een zomerse vibe?

 

Buitenbeenpop was hartverwarmend!

Meer dan 6000 blije gezichten, schitterend weer en een puike organisatie. Het was gisteren bijzonder fijn op Buitenbeenpop. Op het podium kregen we steun tijdens Sterren Zien van Opening Doors en er was heel het optreden een gebarentolk die voor de dove mensen onze nummers vertaalde. Een bijzondere ervaring.

We gaan voor 5000 dansers op Sterren Zien tijden Buitenbeenpop

Vrijdag 25 augustus spelen we op het fantastische festival ‘Buitenbeenpop’ in Leopoldsburg, een festival voor mensen met een beperking.

We spelen tussen 13U30 en 14U en willen tijdens het nummer Sterren Zien graag iedereen het dansje zien doen uit deze speciale versie van de clip van Sterren Zien.  De dansers uit de clip komen uit het theatergezelschap ‘Opening Doors’ uit Leopolsburg en zullen er 25 augustus ook bij zijn. Oefenen maar!

Voor wie nog kaarten moet kopen, dat kan enkel in voorverkoop , check alle info via www.buitenbeenpop.be

 

Radio Mol

Radio Mol organiseert elk jaar aan het Zilvermeer een evenement, dit jaar was dat een ‘strandmarkt’ met tal van artiesten die langs kwamen. Ook Elien en Stef waren van de partij en brachten enkele nummers akoestisch.

Radio Mol is een lokale zender die bijzonder actief is, en al sinds dag 1 Frimout steunt.

 

 

Jan Primusfeesten

Wat een feestje was me dat? Gisteren stonden we nog in ‘t groot in de krant bij de aankondiging van de Jan Primusfeesten. Het zag er gisterenavond eerst niet naar uit dat het nog in orde ging komen, regen, druilerig, niet zo veel volk. Maar langzaam aan stroomde de markt vol. Het was voor ons een superfijne show, publiek dat helemaal er mee in opging. En de journalist van Het Nieuwsblad was duidelijk dezelfde mening toegedaan (volg de link hieronder). Jan Primusfeesten, jullie waren geweldig!

http://www.nieuwsblad.be/cnt/bleva_02993345?pid=6575076

 

 

Bakske vol!

En heel jaar hebben we naar de zomer uitgekeken. Het is altijd bang afwachten om er overal luisterbereid volk zal zijn. Maar deze week hebben we toch echt onze beide handjes mogen kussen. Dinsdag een pak volk op de Korenmarkt op de Gentse Feesten, maar gisteren nog vééél meer volk op Lommel Leeft. Twee fantastisch fijne shows.

Zo zag het er vanaf het podium uit in Lommel. Echt de max.