Showreel 2022

Onze zomertour zit er helaas op! Met een laatste concert op Isotopia in Izegem hebben we onze reeks optredens afgesloten.

Om toch nog even in de sfeer te blijven, hebben we een showreel gemaakt van ons optreden op Paal op Stelten op 6 augustus. Enjoy!

Onze zomertour dendert door Vlaanderen

We hebben de laatste tijd niet zo veel updates gedaan, maar bij deze een collectie foto’s van onze zomertour. Bedankt aan alle organisatoren van de 11-juli vieringen van Merelbeke, Wommelgem, Ninove, Wuustwezel, Sint-Niklaas tot Paal op Stelten, Balder Zomer,Hasselt Muziekterras, de Gentse Feesten of Swingin’ Hulsen: we hebben van elke minuut op het podium genoten, samen met de vele mensen die ons aan het werk zagen. Ook grote dank aan al die fantastische fotografen die ons prachtig fotomateriaal sturen. Merci Peter Helpens, Gert Daemen, Hi’mm, Johan Van der doodt, Walter Van Heuckelom en al die andere mensen die ons beeldmateriaal bezorgen.

Vincent is onze nieuwe bassist

We hebben sinds kort een nieuwe bassist. En wat voor eentje! Vincent Lembregts zal voortaan met ons mee op pad. Dat betekent dat er een position switch is voor Steven Hellemans. Hij mag twee snaren extra bespelen en gaat dus scheuren op de elektrische gitaar. Het subtiele en klassevolle gitaarspel van Dave en de fantastische vocals van Elien zullen voortaan niet meer bij ons te horen zijn. Maar zij blijven, gelukkig maar, wel nog betoverend mooie muziek maken. Check zeker 2ROMANCE als je hen samen wil boeken voor je evenement of stuur een mailtje naar 2romancemusic@gmail.com. (copyright foto Bram van Roy)

Te gast bij Radio Minerva

Onze frontman Stef was gisteren te gast bij Radio Minerva bij Cis Van de Bist in het programma ‘Door de nacht klinkt een lied’. Twee uur lang speelden de mooiste platen over ‘dromen en verlangens’.

Fantastische promodag in Nederland

Gisteren beleefden we een fantastische promodag in Nederland. Eerst gingen we langs bij Omroep Flevoland bij het programma ‘De muziekborrel’. ’s Avonds waren we dan te gast bij het legendarische Radio Veronica bij het programma ‘Soundz Live’, waar we een mini-optreden speelden.

Kijk hier integraal naar de aflevering bij Omroep Flevoland
Onze nieuwe single ‘Je hebt het mij beloofd’ bij Soundz Live