Reviews over Frimout

Luminous Dash: “In Frimout zit gewoon rock-‘n-roll en dat is waar om gaat. Tip aan organisatoren van festivals allerhande: boeken. Nu. En nu: boeken toe.”

Patrick Claes, organisator Swingin’ Hulsen: “De professionaliteit die Frimout uitstraalt zowel op als naast het podium is top. Het was een zaligheid om met deze mensen  te werken en hen op ons festival te mogen verwelkomen. De perfecte muziekkwaliteit, warme stemmen, klasse muzikanten en de opbouw van de setlist naar een ware climax bracht iedereen in de juiste sfeer.

Geerwin Vandekerckhove, cultuurconsulent Izegem: ‘We hadden alle vertrouwen in een geroutineerde band als Frimout. Maar als opener voor Metejoor op ons groot podium op het Izegemse marktplein voor het festival Isotopia, overtroffen ze al onze verwachtingen. Ondanks het koude weer straalde de warmte van het podium af en hadden ze het publiek onmiddellijk mee. Een aanrader voor een avond vol gezelligheid, meezingsongs en een eigen sound gebracht door topmusici rond de charismatische Stef Willems!”

David De Landsheere, hoofd departement vrije tijd Oosterzele: “Met hun frisse en aanstekelijke mix van Nederlandstalig en oorworm pop pakte Frimout Moortsele en contreien vakkundig in.”

Info optredens full band

Voor offertes (festivals, privé-feesten, etc) bel +32 497 80 26 15  of stuur een mail naar infofrimout@gmail.com

Onze technische fiche is op verzoek te verkrijgen. Voor een kleine meerprijs kunnen we mengtafels, micro’s en andere toebehoren voorzien.