Als sluitstuk van hun zomertour gaan we dit jaar een uniek ‘Eenzame Reiziger’ concert spelen in CC Zwaneberg in Heist-op-den-Berg. Voor die gelegenheid krijgen we versterking van het gerenommeerde strijkkwartet Nome d’Arte.

Tijdens het concert brengen we onze allermooiste songs. Het wordt een avond vol (h)eerlijke popmuziek van eigen bodem.

Op 29 augustus in CC Zwaneberg zullen ook enkele fantastische special guests hun opwachting maken. Onze producer Steve Willaert zal CAPPAERT begeleiden.

Annelies en Sarah Cappaert doen net als wij al jarenlang beroep op de producer -en arrangeurskunsten van Steve . Hun sfeervolle, gelaagde songs vallen niet in een hokje onder te brengen. Maar het etiket ‘klasse’ mag er zonder blozen opgekleefd worden.

Frontman Stef Willems: “Onze producer Steve Willaert is één van de strafste arrangeurs in ons land, zeker als het gaat om muziekpartijen voor strijkers. Het was al lang een droom om zijn arrangementen met een echt strijkkwartet tot leven te brengen. We hebben in het verleden trouwens al vaker met gastmuzikanten gewerkt. Het leek me wel een goede match om voor de gelegenheid CAPPAERT ook een mini-concert te laten brengen. Annelies is een ontzettend gedreven songwriter die ik erg bewonder en die ook al jarenlang met onze producer Steve samenwerkt. De samenzang met haar zus zorgt altijd voor kippenvel. Ik ben er zeker van dat we de mensen een beklijvende muzikale avond zullen bezorgen.’

Tickets zijn nu te koop via:

https://www.zwaneberg.be/e1939/frimout