Onze cd-presentatie was een groot succes. Het CC in Leopoldsburg zat nagenoeg vol en de sfeer zat er van in het begin goed in. Bedankt allemaal voor jullie enthousiasme. We delen ook graag wat foto’s en de review uit Het Belang van Limburg door Chrétien Paesen. Foto’s ook copyright@Chrétien Paesen

http://www.hbvl.be/cnt/dmf20170213_02727676/frimout-viert-vijfde-verjaardag-in-stijl

LEOPOLDSBURG – De band rond Stefan Willems haalde met gemak een volle schouwburg in het CC Leopoldsburg voor de viering van hun vijfde verjaardag. Meteen presenteerde Frimout zijn debuutalbum.

Met ruim 350 enthousiaste luisteraars aan hun voeten kreeg de zeskoppige band, versterkt door een trio koperblazers, met gemak de handen op elkaar. Lead zanger en singer-songwriter Stefan Willems speelde en bespeelde als een volleerde podiumrat instrumenten en sentimenten. Met ‘Ninett’, ‘Sterren zien’, ‘Onverzadigbaar’ en ‘Toffer dan tof’ liet Frimout het publiek recht veren.

Na 12 singels heeft Frimout nu een album uitgebracht met 16 nummers waarvan er maar liefst 10 uitgebreid door Radio2 de ether in werden geblazen. Het is vanaf nu duidelijk dat het de Kampenaar (Strooiendorp) Stefan Willems met zijn Leuvense band menens is.