frimout-de-sprong

Het is altijd bang afwachten, maar we zijn reuzecontent dat onze nieuwe single ‘De Sprong’ weer meteen opgenomen is in de playlist bij Radio2. Dat is onze 10de single op rij bij de grootste radiozender van Vlaanderen. De single is te koop via deze link https://itunes.apple.com/be/album/de-sprong/id1167353125?i=1167353185

Frontman Stef Willems: ‘Een jaar geleden zat ik niet goed in mijn vel. Ik voelde me niet prettig in mijn job en twijfelde op verschillende vlakken aan mezelf, ook muzikaal. Bovendien was ik onrustig omdat ik voor de eerste keer vader ging worden. In die sfeer schreef ik ‘De Sprong’. Ik had nooit kunnen vermoeden dat 1 jaar later alle puzzelstukken in elkaar gevallen zijn. Ik heb op verschillende vlakken ‘mijn sprong’ gewaagd. Een nieuwe job, een pracht van een dochter en de band die hechter dan ooit uitkijkt naar 2017. Ik zal voor altijd trots blijven op deze song omdat de sfeer van de muziek perfect aansluit bij de tekst, mede dankzij het schitterende strijkersarrangement van onze producer Steve Willaert. Daarnaast vieren we in 2017 ons 5-jarig jubileum. We zijn meer dan ooit klaar om de sprong naar een niveau hoger te zetten’.

‘De Sprong’ is opgenomen in de ICP- studio in Brussel. Producer Steve Willaert zorgde voor de productie. Engineer Shelle Dierickx was verantwoordelijk voor de opname en de mix.