Frimout is één van de aanstormende Nederlandstalige popbands. Met hun zelfgeschreven swingende Nederlandstalige liedjes en hun uitgekiende covers veroveren ze publiek na publiek. Hun grote missie: van elke show een onvergetelijk optreden maken.

75 stomende optredens en 7 dikke radiohits op drie jaar tijd zorgen ervoor dat de band rond frontman Stef Willems stilaan een gevestigde waarde in de Vlaamse muziekscène is.
Topproducer Steve Willaert (oa. Natalia en Will Tura) zet in de studio volop zijn schouders mee onder de band.

De liefdessong ‘Ninett’ uit 2014 is inmiddels uitgegroeid tot een instant-Radio2 klassieker. Zomersingles ‘Volwassen word ik nooit’ en ‘Toffer dan tof’ worden luidkeels overal in het land meegebruld. Met hun originele videoclips verrast de band keer op keer en weten ze zeer vlot de media te halen.

Frimout is bovenal een uitstekende 6-koppige liveband. Hun felgesmaakte live-shows bezorgen de band een live-reputatie om ‘u’ tegen te zeggen. In de zomer van 2015 spelen ze zo onder andere op een volgepakte Oude Markt van Leuven, de Club tent van Pukkelpop en parkfeesten allerhande doorheen het land.
Ook in Nederland krijgt de band stilaan voet aan de grond. In de zomer van 2015 spelen ze voor een laaiend enthousiast publiek 4 optredens op de Palm Parkies. Het is het derde jaar op rij dat Frimout op de Parkies speelt.

Elk optreden wordt vol overgave aangepakt en Frimout weet met zijn unieke mix van eigen popnummers en perfect uitgekiende covers hun publiek een geweldige avond te bezorgen. Zanger Stef Willems draaft energiek over het podium en vindt pas rust als ook de mensen op de laatste rij voor de bijl zijn gegaan.

Dansen en meezingen is verplicht tijdens een Frimoutoptreden! En net zoals destijds in de Atlantis Spaceshuttle van Dirk Frimout is daar geen protocol voor nodig.
Frimout is vastbesloten om de Nederlandstalige popwereld verder te bestoken met frisse, aanstekelijke songs. De release van hun debuutalbum is voorzien voor 2016.
Dat is een belofte!

Frimout live is

Stef Willems: zang en akoestische gitaar
STef beter

Elien Boermans: backing vocal
Elien

Jan Beyen: toetsen
JAN BETER

Dave Elli: elektrische gitaar
Dave

Matthias Fransen: drums
Matti beter

Moreno Claes: bas
Morenofacebook