We hebben een fantastische review gekregen van de site Rootstime. Dit zijn enkele korte passages uit hun review door Dani Heyvaert

Als ik dat allemaal bijeen tel, dan kom ik tot een eindtotaal dat ik, eerlijk is eerlijk, nooit verwacht had. Dat zegt natuurlijk veel meer over mijn kennis van de Vlaamse scene van tegenwoordig, dan over deze plaat die ik, hand op hart, durf aanbevelen aan iedereen die van pop houdt: niet één zwakke song op een totaal van zestien? Ga daar maar eens om bij de zogenaamde “groten”!”

“Zeggen dat Frimout een aanwinst is voor de Vlaamse popscene, is wellicht een understatement van het type “Donald Trump is een beetje speciaal”, maar dat deze band een blijver is, dat mag ik toch wel stellen, zonder risico op hoongelach. Ik beken: ik draai al even mee en dus is een verrassing van deze soort redelijk ongewoon geworden. Straffe plaat, zeker weten !”

De volledige review kan je via onderstaande link lezen.

http://rootstime.be/CD%20REVIEUW/2017/MA1/CD19.html