Na 1,5 jaar radiostilte zijn we supertrots om onze nieuwe single op jullie los te laten. Hij is getiteld ‘Eenzame Reiziger’. De song werd geschreven door onze frontman Stef Willems en de Leuvense singer-songwriter Pieter Schrevens. Producer was zoals steeds Steve Willaert.

Kijk nu naar de mooie clip die opgenomen werd in Limburg in het prachtige natuurdomein Ter Hills in Maasmechelen. Met dank aan cameraman en regisseur Christophe Vercammen.

Stef Willems: ‘Het verhaal van de song ‘Eenzame Reiziger’ begon 9 jaar geleden op een open mic in New York. Op zo’n vrij podium mag iedereen die zich inschrijft een nummer spelen. Ik had zelf net een song gespeeld toen de volgende artiest iedereen van zijn sokken blies. Het was de flamencogitarist El Javi. Hij beroerde me tot tranen toe met zijn passievolle gitaarspel. We raakten aan de praat die avond en na die ontmoeting zijn we steeds in contact gebleven. Zijn liefde voor muziek en zijn levenswijze waren de inspiratie voor ‘Eenzame Reiziger. Het was voor mij meteen duidelijk dat ik de medewerking voor de finishing touch van de opname zou vragen aan El Javi. Eén sms en een videocall later zegde hij meteen toe. Zijn bijdrage is voor mij essentieel om het verhaal van deze song echt te laten kloppen’.