Het is bijna herfst en het vallen van de bladeren maakt vele mensen nostalgisch. Dat geldt net zo voor ons. Onze nieuwe single ‘Marcel’ baadt in een heerlijk nostalgisch countrybad. De song vertelt het verhaal van een simpele man die door iedereen in zijn stad of dorp gekend is, maar die niemand écht goed kent. ‘Marcel’ is een heerlijk heupwiegend deuntje, dat een glimlach van herkenbaarheid tevoorschijn tovert.

Deze song is de eerste samenwerking tussen onze Frimoutfrontman Stef Willems en singer-songwriter Jan De Campenaere (Venus in Flames). Die laatste schreef de laatste jaren songs voor onder andere Clouseau, Dana Winner en Niels Destadsbader.

Kevin Mulligan zorgde voor de sfeervolle pedalsteelgitaar en Peter Bulkens deed de opname en mix. De productie van deze Frimoutsong was weer in handen van producer Steve Willaert.

Frontman Stef Willems:”Iedereen kent in zijn stad of dorp wel een ‘Marcel’, zo een kerel die je altijd vriendelijk goeiedag zegt, maar die je niet écht goed kent. Maar als zo iemand op een dag wegvalt uit het straatbeeld zegt iedereen wel ‘wat een brave en goeie mens was dat!’. Ik hou ervan om zeer herkenbare situaties en figuren te schetsen in onze nummers. Met collega songwriter Jan De Campenaere had ik meteen een klik toen we het verhaal en de muziek samen uitdiepten. Deze zomer was ‘Marcel’ meteen één van de publiekslievelingen tijdens onze zomertour’.

We geven de song gratis weg….aan Marcel!

U leest het goed, we geven onze nieuwe single gratis weg…aan elke Marcel. Stef Willems: ‘Het is altijd fijn als er een song is met jouw naam. We willen aan iedereen die Marcel heet deze song dan ook graag gratis bezorgen. Alles wat ze moeten doen is contact opnemen via mail (info@frimout-band.be) of via Facebook (www.facebook.com/frimoutband) en bewijzen dat hun voornaam Marcel is. We mailen hen dan met veel plezier gratis de single.

Voor al de anderen is de single te koop via Itunes:

https://itunes.apple.com/be/album/marcel-single/1435432790