Onze nieuwe EP ‘Ik geloof in jou’ is nu te beluisteren op alle mogelijke online platformen! We hebben er keihard aan gewerkt en zijn uiteraard apetrots op het resultaat. Onze producer Steve Willaert heeft fantastisch mooie strijkers gearrangeerd op enkele songs, maar er zijn nog ontelbaar veel andere mensen die we van harte moeten bedanken zoals onze engineer en mixer Peter Bulkens, masterer Gert Vanhoof, maar ook co-writers Joey Brocken, Pieter Schrevens en Jan De Campenaere.

Je kan het album online kopen via https://music.apple.com/be/album/ik-geloof-in-jou-ep/1482199874?l=nl of bestellen via de site.

We stellen de EP officieel voor tijdens onze voorstelling in de Stadsschouwburg in Leuven op zondag 10 november. We verkopen het album dan ook fysiek voor 5 euro. De opbrengst daarvan gaat naar Kinderkankerfonds VZW. Het nichtje van onze toetsenist Jan heeft onlangs kanker gehad. Het gaat nu gelukkig beter. Toch willen we met deze bijdrage ook andere families steunen waar ze te maken hebben met deze ziekte.

copyright hoesfoto @dannywagemans