Online muziekmagazine ‘Musiczine’ heeft nog een review geschreven over onze Ep ‘Ik geloof in jou’.

Dit zijn enkele passages

  • Ik Geloof In Jou”. Deze song ademt de vele kanten uit waardoor wij enkele jaren geleden vielen voor Frimout. Net doordat de band zijn typische Nederlandstalige pop niet drenkt in een bad van een al te klef gedoe, maar echt meent wat ze zingen en componeren werden we toen over de streep getrokken.
  • “Meisje (Ik Laat Je Los)” is een wondermooie song van Stef voor zijn dochter. Op een eenvoudige manier raakt Frimout hier een gevoelige snaar, net omdat het gaat over eenieders dochter, eenieders kind. En vooral, de onvoorwaardelijke liefde voor zijn dochter is gemeend, je voelt gewoon dat de gehele band op deze EP trouwens geen toneeltje speelt. Elke gitaarlick, elke zanglijn, elke drumpartij. Het komt allemaal uit het hart van deze topmuzikanten die Stef rondom zich verzamelt. Je hoort trouwens meer dan ooit een groep vrienden, die elkaar blindelings vinden in het bouwen van een wild feest maar ook in emoties met elkaar en hun publiek delen.

De volledige review kan je lezen via http://www.musiczine.net/nl/cd-reviews/item/77183-ik-geloof-in-jou-ep.html?fbclid=IwAR1WmSteZu-ILoZVp2zhDKrZsBr5VCaVRAaidGB4R0PlxricZ-bUzb43i_k