Na twee radiohits op rij ‘De regels van het spel’ en ‘Nummer Twee’ zijn de jongens én dame van Frimout begin dit jaar opnieuw de studio ingedoken voor de opnames van een nieuw mini-album dat later dit jaar verschijnt.
De eerste single hieruit is een opgewekt catchy liefdesliedje dat de titel Ninett kreeg. De productie was, net zoals bij de vorige opnamesessie van Frimout, in de goede handen van Steve Willaert.

Frontman Stef Willems schreef zelf de tekst en de muziek van Ninett:
‘Ninett heb ik vorige zomer tijdens mijn vakantie in IJsland gecomponeerd. Na een ontmoeting met een bijzonder frisse verschijning in Reykjavik rolde het nummer op een zomerse middag uit mijn gitaar. Het is een mix van fantasie en waargebeurde feiten, maar ik kan wel vertellen dat Ninett de single gehoord heeft en het ‘de mooiste verrassing van haar leven vond’.
De opvallende hoes werd getekend door Elien Boermans, de backingzangeres van Frimout. Zonder enige tekenervaring rolde deze grappige hoes uit haar pen. Ninett is eveneens de eerste single van Frimout waarop Elien te horen is.

Ninett is te koop via Itunes
https://itunes.apple.com/us/album/ninett/id825089264?i=825089359&ign-mpt=uo%3D4

De zomer oogt nu al uitstekend voor Frimout. Een zomertour die hen al zeker langs alle Vlaamse provincies brengt, is in de maak. De data worden snel bekend gemaakt via de website.