Frimout gaat internationale tour op met nieuwe single ‘Eenzame Reiziger’

Na 1,5 jaar radiostilte zijn we supertrots om onze nieuwe single op jullie los te laten. Hij is getiteld ‘Eenzame Reiziger’. De song werd geschreven door onze frontman Stef Willems en de Leuvense singer-songwriter Pieter Schrevens. Producer was zoals steeds Steve Willaert.

Kijk nu naar de mooie clip die opgenomen werd in Limburg in het prachtige natuurdomein Ter Hills in Maasmechelen. Met dank aan cameraman en regisseur Christophe Vercammen.

Stef Willems: ‘Het verhaal van de song ‘Eenzame Reiziger’ begon 9 jaar geleden op een open mic in New York. Op zo’n vrij podium mag iedereen die zich inschrijft een nummer spelen. Ik had zelf net een song gespeeld toen de volgende artiest iedereen van zijn sokken blies. Het was de flamencogitarist El Javi. Hij beroerde me tot tranen toe met zijn passievolle gitaarspel. We raakten aan de praat die avond en na die ontmoeting zijn we steeds in contact gebleven. Zijn liefde voor muziek en zijn levenswijze waren de inspiratie voor ‘Eenzame Reiziger. Het was voor mij meteen duidelijk dat ik de medewerking voor de finishing touch van de opname zou vragen aan El Javi. Eén sms en een videocall later zegde hij meteen toe. Zijn bijdrage is voor mij essentieel om het verhaal van deze song echt te laten kloppen’.

Mooie meisjes duikt Vlaamse Ultratop binnen

Het is een beetje een trage groeier precies die Mooie Meisjes. Maar na twee maanden is hij de laatste twee weken opeens de Vlaamse Ultratop binnengekomen. Deze week stijgt hij zelf 8 plaatsen. Hoe slechter het weer, hoe groter de hunker naar een zomerse vibe?

 

We gaan voor 5000 dansers op Sterren Zien tijden Buitenbeenpop

Vrijdag 25 augustus spelen we op het fantastische festival ‘Buitenbeenpop’ in Leopoldsburg, een festival voor mensen met een beperking.

We spelen tussen 13U30 en 14U en willen tijdens het nummer Sterren Zien graag iedereen het dansje zien doen uit deze speciale versie van de clip van Sterren Zien.  De dansers uit de clip komen uit het theatergezelschap ‘Opening Doors’ uit Leopolsburg en zullen er 25 augustus ook bij zijn. Oefenen maar!

Voor wie nog kaarten moet kopen, dat kan enkel in voorverkoop , check alle info via www.buitenbeenpop.be

 

Sterren Zien bij De Volgelingen bij Caren Meynen op Radio2

Gisteren waren we te gast bij Caren Meynen in De Volgelingen op Radio2 en daar brachten we akoestisch Sterren Zien. Na de korte introductie hieronder kan je naar het filmpje kijken.

Frimout – Sterren zien

Frimout kwam langs bij Caren Meynen! Herbeluister hun nieuwe single "Sterren zien" hier:

Geplaatst door Radio 2 op donderdag 30 maart 2017

 

Frimout – Sterren zien

Frimout kwam langs bij Caren Meynen! Herbeluister hun nieuwe single "Sterren zien" hier:

Geplaatst door Radio 2 op donderdag 30 maart 2017

Live-versie Sterren Zien

De echte clip van ‘Sterren Zien’ laat nog even op zich wachten, maar tot die tijd kunnen jullie kijken naar een live-versie opgenomen tijdens onze ‘5 jaar Frimout’ show in CC Leopoldsburg.